Search    Main Website    Parts Store    Forum    FAQ    Login

Board index » Archive » Old Spudtech Message Board » Other Lame Rantings




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: jus tryin something
 Post Posted: Thu Jun 26, 2003 12:00 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 12, 2012 1:19 am
Posts: 10742
Originaly posted by Tyler,



Top 
 Profile  
 
 Post subject: you coded wrong
 Post Posted: Thu Jun 26, 2003 6:00 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 12, 2012 1:19 am
Posts: 10742
Originaly posted by Orangekid13,
you need to put in http://www.geocities.com/fam_4_2000/images/tyler.GIF in the image code. You had it looking for it at http://spudtech.com/forum/geocities.com/fam_4_2000/tyler.GIF
so it should look like this:


you also forgot to put in that it was in a folder names images.

this is the kinda stuff computer teachers try to teach you the wrong way, and you have to figure it out, and shove it in their face. i did that all year 3rd period this past year. : )

~Orangekid13


Top 
 Profile  
 
 Post subject: that's messed up
 Post Posted: Thu Jun 26, 2003 6:00 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 12, 2012 1:19 am
Posts: 10742
Originaly posted by Orangekid13,


Top 
 Profile  
 
 Post subject: there we go
 Post Posted: Thu Jun 26, 2003 6:00 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 12, 2012 1:19 am
Posts: 10742
Originaly posted by Orangekid13,
that works

the code is:

< i m g   b o r d e r = 0   s r c = " h t t p : / / w w w . g e o c i t i e s . c o m / f a m _ 4 _ 2 0 0 0 / i m a g e s / t y l e r . G I F " >

without all the spaces of course

you can put a link to your site around it by adding:

< a   h r e f = " h t t p : / / w w w . g e o c i t i e s . c o m / f a m _ 4 _ 2 0 0 0 / " >
Before your picture, and put an < / a > after it.

With no spaces except for between any words. You should be able to see the extra spaces, or at least tell what's seperate

~Orangekid13


Top 
 Profile  
 
 Post subject: well it did work nt
 Post Posted: Thu Jun 26, 2003 6:00 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 12, 2012 1:19 am
Posts: 10742
Originaly posted by Orangekid13,
~Orangekid13


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Thu Jun 26, 2003 6:00 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 12, 2012 1:19 am
Posts: 10742
Originaly posted by Orangekid13,
i went to the location of the picture, and then went clicked back to get back to here.

The picture will show up here



IF you

go to:http://www.geocities.com/fam_4_2000/images/tyler.GIF and click back to this page

~Orangekid13


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Thu Jun 26, 2003 6:00 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 12, 2012 1:19 am
Posts: 10742
Originaly posted by Orangekid13,
THIS IS WHY IT IS A BAD IDEA TO USE GEOCITIES TO HOST SIGNATURE IMAGES. GEOCITIES IS VERY BAD.

~Orangekid13


Top 
 Profile  
 
 Post subject: or you could....
 Post Posted: Thu Jun 26, 2003 7:00 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 12, 2012 1:19 am
Posts: 10742
Originaly posted by boogieman,
just look at the source and go to the site, or do like me and just list where it is. Some hosts suck at letting you link to pics. But anyways no biggie.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: that's what i did
 Post Posted: Thu Jun 26, 2003 10:00 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 12, 2012 1:19 am
Posts: 10742
Originaly posted by Orangekid13,
i told it the exact location of the pic, and it didn't work. I think that other people have had a problem with having pics show up from geocities. The strange thing is, on my computer at least, it shows up with the right size of box for the missing picture.

~Orangekid13


Top 
 Profile  
 
 Post subject: ok i'll try again
 Post Posted: Fri Jun 27, 2003 9:00 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 12, 2012 1:19 am
Posts: 10742
Originaly posted by Tyler,


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Board index » Archive » Old Spudtech Message Board » Other Lame Rantings


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron